U Đurđenovcu postavljena izložba fotografija LPR “Mimoza”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članice i članovi Lige protiv raka “Mimoza” Đurđenovac jučer su postavili izložbu fotografija na otvorenom povodom obilježavanja 10 godina rada udruge. Na panoima su tematski prikazali rad članova: kreativne radionice, druženja, volonterski rad s građanstvom, obilježavanje Dana mimoze, narcisa i užičaste vrpce, tematska predavanja, skupštine, druženja s udrugama s područja đurđenovačke i okolnih općina, putovanja u nepoznato i dr. Na ovaj način – ističu u udruzi – sugrađanima zahvaljujemo za dugogodišnju podršku u radu i iskazujemo nadu da će kruna proslave 10. obljetnice udruge biti dobivanje prostorije za rad. Naime, Udruga se javila na otvoreni natječaj Općine Đurđenovac i iskazuje nadu da će obećanje općinskog načelnika Topalović o dodjeli prostorija biti i ispunjeno.

foto: arhiva RN

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit