U Đurđenovcu obilježen Dan ružičaste vrpce

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članice i članovi Lige protiv raka “Mimoza” Đurđenovac danas su u središtu Đurđenovca obilježili Dan ružičaste vrpce. U skladu s epidemiološkom slikom i preporukama, dan su obilježili dijeljenjem ružičastih vrpci te promotivnih letaka o prevenciji raka dojke. – I u aktualnom vremenu, kada je epidemija koronavirusa u centru pažnje, ne smijemo zaboraviti na maligne bolesti i potrebu njihovog ranog otkrivanja, na potrebu prevencije i liječenja – istaknula je dr. Ljljana Hodak i pozvala građanke da se odazivaju na nacionalni program ranog otkrivanja raka dojke. Obilježavanje Dana ružičaste vrpce je samo jednom godišnje, ali briga o zdravlju treba se voditi svakodnevno – zaključila je dr. Hodak i zahvalila svim sugrađanima koji su donirali novac potreban za rad udruge. U današnjoj akciji prikupljeno je 2000 kuna.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit