U Donjoj Motičini održano Općinsko vijeće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Donjoj Motičini održana je sjednica Općinskog vijeća na kojoj su jednoglasno prihvaćeni: rebalans ovogodišnjeg općinskog proračuna, prijedlog proračuna za 2020. godinu te projekcije za 2021. i 2022. godinu. Proračun je rebalansom povećan gotovo tri puta, a s prenesenim viškom iz prethodnih godina iznosi oko 9 milijuna kuna – rekao je općinski načelnik Željko Kovačević i naglasio kako je ova godina bila jedna od boljih za Općinu Donja Motičina jer su ostvareni brojni projekti. Planom proračuna za 2020., u iznosu od 9.400.000 kuna, osigurana su sredstva za poslovnu zonu, mrtvačnice, javnu rasvjetu, obnovu domova, povećana su sredstva za udruge, za novorođenu djecu, a Općina će po prvi put dodijeliti stipendije studentima.
Vijećnici su u nastavku sjednice, među ostalim, prihvatili izmjene i dopune programa građenja objekata i uređaja komunalne i vodne infrastrukture, kao i prijedloge programa javnih potreba u kulturi i religiji, sportu, školstvu te socijalnoj skrbi. Predsjednica Vijeća Ružica Mikičić i općinski načelnik zahvalili su na kraju sjednice vijećnicima i djelatnicima Općine na suradnji te sve pozvali na božićno-novogodišnji domjenak koji je najavljen u petak.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit