U Dječjem vrtiću “Zvončić” svečano i veselo povodom Dana Grada Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Dječjem vrtiću “Zvončić” Našice danas je upriličena svečanost povodom Dana Grada Našica. Tom je prigodom gradonačelnik Krešimir Kašuba otvorio novouređeno dječje igralište i izložbu dječjih likovnih radova. – Bilo je zadovoljstvo pozdraviti djecu, roditelje i odgojiteljice i otvoriti igralište koje će pridonijeti sigurnosti i zdravlju djece te kvaliteti odgoja u prirodi, kao i izložbu na kojoj su predstavljeni kreativni radovi mališana – prokomentirao je gradonačelnik Krešimir Kašuba. Igralište je blagoslovio našički župnik i gvardijan fra Petar Cvekan iskazavši radost što djeca odrastaju u miru i sigurnosti. Ravnateljica vrtića Snježana Kanđera zahvalila je svima koji su pridonijeli ostvarenju današnje svečanosti. Poseban pozdrav uputila je mališanima koji odlaze iz vrtića, a svima je poželjela sretan i blagoslovljen Dan Grada – blagdan sv. Antuna Padovanskog.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit