U Centru za socijalnu skrb Našice otvorena izložba “I tata je važan!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dječji kreativni centar „DOKKICA“ iz Osijeka danas je u Centru za socijalnu skrb Našice prezentirao projekt i otvorio izložbu „I tata je važan“. Ovaj projekt, koji se provodi treću godinu za redom, financiran je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. „I tata je važan“ je projekt promicanja aktivne uloge oca u obitelji i odgoju djeteta kroz predavanja, izložbe promotivnih plakata i javna događanja na području Osječko baranjske županije – rekla je, među ostalim, voditeljica projekta Ines Novak. Važnost promocije aktivnog očinstva prepoznao je i Grad Našice koji je domaćin izložbe, a u ime Grada Našica nazočne je pozdravio predsjednik Upravnog vijeća Dječjeg vrtića “Zvončić” Našice Krešimir Kašuba, istaknuvši kako ga raduje, kao oca tri kćeri, da se uloga očeva sve više prepoznaje u odgoju djece. Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Našice Mirjana Rajković je naglasila je da su oba roditelja iznimno važna za psihofizički razvoj djece i na to uvijek treba ukazivati. Zahvalila je Gradu Našicama i Krešimiru Kašubi na podršci, Silviji Šokić na pomoći i suradnji u pripremi izložbe i sudionicama projekta te predstavnicama našičkih odgojno-obrazovnih i drugih ustanova na dolasku, radu i podršci. Razgovor s voditeljicom projekta Ines Novak poslušajte u emisiji Radija Našice – Lokalac, 28.4.2021. u 14 sati.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit