U 24 sata 18 prometnih nesreća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 9 kaznenih djela od kojih policija izdvaja dva kaznena djela krađe i kazneno djelo računalne prijevare.

IZ AUTOMOBILA UKRAO RAZNE STVARI
Jučer je na parkiralištu u Bilju, nepoznati počinitelj iz automobila ukrao torbu s informatičkom opremom, mobitele, tokene, karticu za gorivo, ENC uređaj te novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem. Vlasniku, 32-godišnjaku, počinjena je materijalna šteta u iznosu oko 7.500 kuna.

UKRAO NOVČANIK I PODIGAO NOVAC NA BANKOMATU
Jučer je u Đakovu, nepoznati počinitelj iz torbe 52-godišnjaka ukrao novčanik s osobnim dokumentima, bankovnom karticom i novcem. Ukradenom karticom na bankomatu je podigao nekoliko tisuća kuna.
Vlasnik je počinjena materijalna šteta u iznosu oko 4.500 kuna.

PRONALAZAK MINSKO EKSPLOZIVNIH SREDSTAVA
Jučer je u polju u Tenji, 48- godišnjak pronašao neeksplodirani projektil VBR-a kalibra 128 milimetara s bojevom glavom i raketom. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način izuzeo projektil. Također jučer, na gradilištu u Bijelom Brdu, 50-godišnjak je kao djelatnik tvrtke prilikom izvođenja građevinskih radova pronašao vježbovnu protuoklopnu minu. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je na siguran način izuzeo minu.

POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVCA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 31-godišnjak počinio dva kaznena djela krađe.
Tijekom mjeseca rujna, u Osijeku je iz torbice 62-godišnjaka ukrao novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama te iz torbice 38-godišnjakinje novčanik s dokumentima, bankovnom karticom i novcem.
Vlasnicima je počinjena materijalna šteta u iznosu oko 5.700 kuna.

PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 18 prometnih nesreća, od kojih je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba smrtno strada. U  tri prometne nesreće jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, a dvije osobe su lako tjelesno ozlijeđene. Ostale prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se 6 prometnih nesreća, na području Đakova 4, na području Belišća i Belog Manastira dogodile su se 2 prometne nesreće, a u Našicama i Donjem Miholjcu po jedna prometna nesreća.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit