Turnirom prikupljeno 14 tisuća kuna za Petru

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

U srijedu je na igralištu NK Šipovac održan 1. Memorijal Krešimir Ivić “Jedan od nas”. Organizatori Memorijala su prijatelji prerano preminulog Krešimira Ivića, a turnir su organizirali uz pomoć Grada Našica i Turističke zajednice grada Našica. U sklopu Memorijala održano je natjecanje u kuhanju čobanca na kojem je sudjelovalo 27 ekipa. Najbolji čobanac pripremila je ekipa Caffe bara Cavalli koja je osvojila prvo mjesto, drugo je pripalo ekipi NK Brezik, a treće ekipi “Privatnici Koška-Niza”. Memorijal je bio humanitarnog karaktera – doznali smo od predstavnika organizatora, Krunoslava Totha koji je jučer obitelji Katruša predao prikupljena financijska sredstva u iznosu od gotovo 14.000 kuna.

 

 

Tekst: Asja Godžirov-Kurilj
Foto: Krunoslav Toth

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit