Trodnevni posjet Gradišćanskim Hrvatima u Mađarskoj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Zavičajni muzej i Gradska udruga umirovljenika Našice organizirali su trodnevni posjet 55 članova udruge Gradišćanskim Hrvatima u Mađarskoj, u mjestu Koljnof. U sklopu gostovanja, pjevački zbor održao je koncert, a u turističkom dijelu organizirao je razgledavanje Gradišća te posjet Hrvatske kuće. U povratku su zastali u Fertodu i posjetili dvorac Esterhazy – jedan od najljepših dvoraca ovog dijela Europe. Putovanje i gostovanje organizirano je u sklopu projekta “Zlatna dob za nove početke”. Cilj je bio, osim socijalne uključenosti osoba starijih od 54 godine, domaćine u Mađarskoj podsjetiti na pjesme i glazbu njihovog zavičaja. Projekt je sufinanciran u okviru operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali” iz Europskog socijalnog fonda.

izvor: Zavičajni muzej Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit