Tribina “Invalidske komisije”

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageSavez organizacija invalida Osječko-baranjske županije i županijska Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a te Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje organizirali su večeras u Đurđenovcu javnu tribinu na temu “Invalidske komisije”. O temi je govorila Marija Bilić – viša koordinatorica Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Predsjednik Županijske udruge oboljelih branitelja od PTSP-a Vlado Parač istaknuo je kako se tribine organiziraju s ciljem da oboljelim braniteljima, koji nisu ostvarili prava kao hrvatski ratni vojni invalidi do 2005. godine, a oboljeli su od PTSP-ja, pomogne u rješavanju njihovih problema vezanih uz ostvarivanje prava na mirovine. Sutra će biti održana tribina i u Koški.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit