Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam ovotjedne primamljive poslovne ponude

Facebook
Twitter
Pinterest

Massive Holding d.o.o. traži Suradnika u prodaji (m/ž). Radi popunjavanja upražnjenog mjesta traže odgovarajućeg djelatnika koji će raditi kao voditelj Salona Osijek. Poslodavac nudi službeno računalo, mobitel te internu i eksternu edukaciju. Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 15.09.2023. putem linka.

Scalable Global Solutions d.d. zapošljava na poziciji Full – Stack Developer (m/ž) u Osijeku. Posao uključuje dizajniranje iimplementaciju karakteristika u proaktivnom timu. Idealan kandidat ima vrlo razvijene analitičke i komunikacijske vještine. Prijavite se do 25.09.2023. putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Komisionar u internet prodavaonici (m/ž) u Zagrebu, Zadru i Osijeku. Od kandidata očekuju odgovornost, spretnost, točnost, urednost, kolegijalnost, odgovornost i spremnost na timski rad. Neke od pogodnosti koje nude su naknada za topli obrok, popust za zaposlenike i jubilarne nagrade. Prijavite se putem linka do 21.09.2023.

Gastro Gerila d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijave se zaprimaju do 13.09.2023. U opisu posla nalazi se rad s gostima; naplata i posluživanje hrane i pića te preuzimanje narudžbi preko Wolt aplikacije i pakiranje istih. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno s probnim radom. Prijavite se putem linka.

ViveLaCar Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji PHP – Backend Developer (m/ž). Posao se obavlja od kuće te u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 12.09.2023. U opisu posla nalazi se implementiranje značajki, fokusirajući se na performanse, sigurnost i mogućnost održavanja. Pogodnosti ovog posla su konkurentne plaće, besplatne edukacije i još mnoge druge. Prijavite se putem linka.

Tehnomont-Gradnja d.o.o. zapošljava Građevinskog tehničara (m/ž), Tesara (m/ž), Zidara (m/ž), Građevinskog inženjera (m/ž) i još drugih pozicija. Posao se obavlja na terenu u Hrvatskoj i Njemačkoj. Prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Poslodavac nudi poticajna primanja, kontinuirano ulaganje u edukaciju i mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka.

Sken Log d.o.o. zapošljava Vozača autotransportera (m/ž). Mjesto rada je inozemstvo, a prijave se zaprimaju do 12.09.2023. Od kandidata očekuju minimalno 3 mjeseca rada na E kategoriji, šleperu tandemu ili slično. Poslodavac nudi plaćena 4 tjedna godišnjeg i regres. Prijavite se putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Specijalist ekspanzije (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija. Prijave se zaprimaju do 18.09.2023. Poslodavac nudi službeni automobil, onboarding program te mogućnost za doprinos i iskustvo u razvoju kompanije. Prijavite se putem linka.

Hervis d.o.o. traži Servisera / prodavača (m/ž). Traže kvalificirane, fleksibilne suradnike koje su usmjereni na kupce i koji žele oduševiti kupce za svijet sporta. Poslodavac nudi mogućnost dodatnog bonusa pri postizanju planiranih rezultata do 200€ mjesečno. Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 18.09.2023. putem linka.

Auto Matić d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač kamiona u međunarodnom prijevozu (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu. Poslodavac nudi dnevnicu od 95€, plaćene troškove prijevoza, isplatu Božićnice i uskrsnice i dodatne stimulacije. Prijavi se do 07.09.2023. putem linka.

Posjetite posao.hr web-stranice kako biste vidjeli ostatak ponude radnih mjesta. Sretno!

Posao.hr

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit