Tražite posao? Evo aktualnih vijesti s tržišta rada!

U suradnji s portalom posao.hr i ovog tjedna donosimo Vam aktualne vijesti s tržišta rada. Birajte pametno. Odaberite posao.hr kao Vašu najbolju vezu za novi posao.
 
Zdravstvena ustanova Ljekarna Sokač – Osmak traži magistra farmacije (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 30.4. Nudi se smještaj u obiteljskom stanu. Potrebno je odobrenje za samostalan rad. Iskustvo nije potrebno. Prijavite se putem portala posao.hr.

Sedam IT d.o.o. zapošljava programskog inženjera specijalista u CRM odjelu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, visoka stručna sprema, dobro poznavanje Java programskog jezika i platforme. Provjerite detalje na posao.hr.

Wienerberger d.o.o. zapošljava referenta unutarnje prodaje (m/ž) u Đakovu. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, poznavanje MS Office paketa, SAP-a i aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Rok prijave je 20.4. Prijavite se na posao.hr.

NTH Mobile d.o.o. traži partner menadžera sa znanjem mađarskog jezika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, temeljitost i preciznost u redu, izražene komunikacijske vještine i vještine pregovaranja. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte na posao.hr-u.

Palma d.o.o. zapošljava drvoprerađivačke radnike (m/ž) u mjestu Vladislavci. Rok prijave je 15.4. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od rada u primarnoj preradi drva. Potražite detalje na posao.hr-u.

ZL Media d.o.o. traži električara (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 31.3. Traži se minimalno radno iskustvo od pola godine. Poželjno je predznanje na sličnim ili istim poslovima, ali nije uvjet. Očekuje se samostalnost i odgovornost u obavljanju poslova. Više na posao.hr.

Ewi Ji Team d.o.o. zapošljava mesare (m/ž) u mjestu Petrijevci. Potrebno je više osoba za rad. Rok prijave je 20.4. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Posao se odnosi na mesarske poslove u klaonici. Pogledajte više na posao.hr-u.

Energos d.o.o. zapošljava električare (m/ž). Traži se više izvršitelja. Prijave su otvorene do 19.4. Posao se obavlja na području Osijeka i bliže okolice. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stimulativna primanja, stalno zaposlenje i odlične uvjete rada. Detalje pronađite na posao.hr-u.

Gedžić gradnja traži pojačanje na pozicijama: pomoćni građevinski radnik (m/ž) i zidar (m/ž) u Đakovu. Traži se više osoba za rad. Rok prijave je 30.4. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Detalje o poslovima pronađite na posao.hr-u.

Angelo d.o.o. traži prodavača kućnog tekstila (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.4. Potrebno je više osoba za rad s radnim iskustvom od tri godine. Poželjno je znanje stranog jezika. Provjerite više na posao.hr-u.

Sretno kandidatima!
Bio je to pregled izdvojenih tjednih poslova s portala posao.hr. Ostale poslove za Osječko-baranjsku županiju provjerite na posao.hr-u.

Izvor: posao.hr

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.03.2020.

11.03.2020.

18.03.2020.

25.03.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit