Tražite stan? NEXE Grupa gradit će stambenu zgradu nedaleko središta grada

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U neposrednoj blizini samog središta Našica, nedaleko od glavnog gradskog trga, NEXE Grupa projektira novu, višestambenu zgradu. Zbog toga  pozivaju sve zainteresirane građane koji tek trebaju riješiti svoje stambeno pitanje,  da odgovore na kratku anketu o svojim interesima, poželjnim kvadraturama i ostalim detaljima vezanim uz kupnju stana

U NEXE Grupi na ovaj način žele izaći u susret potencijalnim kupcima kako bi se projektiranje nove zgrade što više prilagodilo njihovim potrebama.

Planirana zgrada, koja bi bila na potezu između Ulice bana Teodora Pejačevića na jugu i Ulice braće Radića na sjeveru, dakle u blizini svih potrebnih usluga i sadržaja, sastojat će se od jedne podzemne (podrum) i ukupno pet nadzemnih etaža (prizemlje + 4 kata). U zgradi se planira šezdesetak stanova te nekoliko poslovnih prostora ovisno o potrebama. U podrumu će biti smještena velika garaža s ukupno sedamdesetak parkirnih garažnih mjesta, ali i spremišta za stanove i za bicikle te tehničke prostorije. Ulaz u garažu planiran je iz Ulice braće Radića, a izlaz u Ulicu bana Teodora Pejačevića.

 

Stanovi na katovima imat će prostrane balkone, dok će stanovi u prizemlju imati izlaz u vlastiti vrt. Osim toga, u prizemlju će biti smješten i jedan poslovni prostor prema Ulici braće Radića na sjeveru. Središtem parcele prolazit će pješački put kojim se pristupa zgradama u prizemlju. Vrtovi i glavna pješačka os hortikulturno će biti uređeni visokom i niskom autohtonom vegetacijom. Prostor je namijenjen prvenstveno za pješake, kao brza veza između sjeverne i južne prometnice, ali i kao prostor za druženje, opuštanje i igru.

 

Kako se u blizini nalaze osnovna i srednja škola, Opća bolnica Našice kao i brojni drugi sadržaji (trgovine, ugostiteljski objekti, ljekarne), nova zgrada bit će idealna lokacija za sve one koji i dalje nisu riješili svoje stambeno pitanje u Našicama.

A kako bi ti stanovi što više odgovarali stvarnim potrebama građana, NEXE Grupa poziva sve zainteresirane da se jave i popune kratku anketu na sljedećem linku https://forms.gle/cvfZsNkwvqJzuz5y6  te na taj način pomognu u dovršetku projektiranja nove zgrade i njihovog budućeg doma u središtu Našica.   Anketa traje do 31. siječnja ove godine.

 

Izvor: NEXE Grupa

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit