Traže se svjedoci – očevici prometne nesreće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata policija je evidentirala je 9 kaznenih djela od kojih izdvaja kazneno djelo teška krađa.
UKRAO ŽELJEZNU OGRADU
Jučer, 17. studenog, u Branjinom Vrhu, nepoznati počinitelj je iz dvorišta vikendice ukrao više komada željezne ograde, vlasništvo 78-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta u iznosu oko 3000 kuna.
POLICIJA PRONAŠLA PROVALNIKA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. U vremenu od 24. listopada do 15. studenog, u Strizivojni, 18-godišnjak je provalio u obiteljsku kuću te ukrao dva velika zvučnika. Vlasnici, 54-godišnjoj austrijskoj državljanki je počinjena materijalna šteta od nekoliko stotina kuna.
TRAŽE SE SVJEDOCI – OČEVICI PROMETNE NESREĆE
U vremenu od 16. studenog od 21 sati do 17. studenog do 12,35 sati, na sjeveroistočnom odvojku s kolnika Državne ceste broj 2 za kolnik Vinkovačke ulice, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovao vozač nepoznatog vozila na način da je prednjim dijelom vozila udario u „smjerokazni stupić“, metalni nosač prometnog znaka i „ploču za označavanje otoka“. U cilju rasvjetljavanja svih činjenica nastanka prometne nesreće, molimo nepoznatog vozača osobnog automobila i osobe koje mogu dati korisne podatke da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek, ili na broj telefona 031 / 237-112.
PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 9 prometnih nesreća. U 1 prometnoj nesreći 2 osobe lako su tjelesno ozlijeđene, a 8 prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se 7 prometnih nesreća, a na području Đakova i Belišća po jedna prometna nesreća.

izvor: PU OBŽ

foto: ilustracija RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit