Traju pripreme za manifestaciju “Mali grad velikog srca” 20. kolovoza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Humanitarna udruge “Dar dobrote” poziva sve zainteresirane predstavnike udruga, organizacija, institucija i neformalnih udruženja s našičkog i šireg područja,  da u četvrtak (12. kolovoza) u 18 sati dođu u Hotela “Park Panolija” Našice, a radi dogovora oko sudjelovanja na 8. humanitarnoj manifestaciji „Mali grad velikog srca“.

Kao i prethodnih godina, ova humanitarna manifestacija održat će se u središtu našeg grada, a ove godine bit će u petak 20. kolovoza. Manifestacija će biti održana na prostoru novouređenog trga, a osim prigodnog glazbenog sadržaja, bit će osigurana i bogata humanitarna gastro ponuda putem koje će se prikupljati donacije za pomoć radu Socijalne samoposluge Našice.

Svi ostali detalji bit će dogovoreni na sastanku sudionika manifestacije. Sve aktivnosti bit će održane u sklopu tzv. „Sajma dobrote“, ovogodišnjeg nešto drukčije organiziranog koncepta same manifestacije, a uslijed mjera zaštite pučanstva zbog epidemiološke situacije. Unatoč svemu, iz udruge “Dar dobrote” najavljuju kao i dosadašnjih godina zagarantiranu zabavnu ovu humanitarnu gastro večer.

 

izvor: “Dar dobrote”, foto: arhiva RN

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit