Tradicionalna tribina Biciklističkog kluba i braniteljskih udruga

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u hotelu održana tradicionalna tribina „Hrvatski branitelji i dobrobit bavljenja sportom“, a povodom sutrašnjeg 11. biciklističkog maratona Našice – Vukovar – Našice. Tribinu su organizirali Udruga vukovarskih veterana Našice, Udruga branitelja Domovinskog rata KVIN i Biciklistički klub Našice. Cilj je bio mladim našičkim biciklistima koji maratonom žele iskazati poštovanje i zahvalnost našičkim braniteljima koji su branili Hrvatsku u Vukovaru, približiti događaje iz Domovinskog rata. Drugi cilj je bio potaknuti braniteljsku populaciju na što aktivniji život i bavljenje sportom.

Na tribini je o svojim iskustvima na vukovarskim ratištima i vremenu provedenom u logorima govorio predsjednik Udruge vukovarskih veterana Našice Davor Batrac – Keks. Udrugu branitelja INA- Naftaplina KVIN predstavio je glavni tajnik udruge Ivica Kovačević. O dobrobiti bavljenja biciklizmom govorio je Zoran Ugljanac – član Biciklističkog kluba i hrvatski branitelj, a predsjednik Biciklističkog kluba Našice Ivan Adžić najavio je sutrašnji 11. biciklistički maraton “Sjećanje na Vukovar”, dug 222 kilometara, koji će sudionici voziti u čast naših 67 vukovarskih dragovoljaca i svih hrvatskih branitelja. Sve nazočne u ime gradonačelnika i Gradskog savjeta mladih pozdravila je predsjednica Savjeta Ines Resler, a tribini su bili nazočni hrvatski branitelji, članovi Biciklističkog kluba Našice i predstavnici udruga s našeg područja.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit