Tonino Picula – SDP-ov nositelj liste za EU parlament posjetio Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dosadašnji europarlamentarac i nositelj liste SDP-a na izborima za Europski parlament Tonino Picula danas je posjetio Našice. Razgovarao je s građanima i stranačkim kolegama. Kako je rekao, svoj dosadašnji mandat posvetio je rješavanju problema nejednakosti i sigurnosti u Hrvatskoj te afirmaciji hrvatskog gospodarstva i proizvodnje u EU. Picula je istaknuo kako je najvažnija ravnopravnost svih članica Unije i svih krajeva Hrvatske i na tom će raditi ako mu građani daju povjerenje. Istaknuo je važnost izlaska na izbore za EU parlament jer bi upravo manji gradovi poput Našica, koji imaju kulturni identitet i tradiciju industrijske proizvodnje, morali imati najviše dobrobiti od članstva te bi mogli uhvatiti korak s razvojnim procesima u Uniji. Predsjednik SDP-a Osječko-baranjske županije Domagoj Hajduković istaknuo je kako europarlamentarci  mogu puno učiniti za svakodnevni bolji život građana, a to su SDP-ovi kandidati Tonino Picula i Biljana Borzan svojim radom u EU parlamentu već dokazali. Predsjednik našičkog SDP-a Samir Haj Barakat iskazao je čvrstu vjeru u SDP i zastupnike na SDP-ovoj listi za EU parlament, istaknuvši kako SDP jedini nudi rješenja za bolji život, što se vidi po županijama i gradovima u kojima obnaša vlast. Stoga je pozvao građane da daju povjerenje SDP-ovim kandidatima na izborima za Europski parlament.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit