Tiskovna konferencija našičkog HDSSB-a

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageTiskovnu konferenciju danas je održao našički HDSSB. O aktualnoj situaciji u gradu, govorili su potpredsjednik Županijske skupštine i predsjednik našičkog HDSSB-a Zdravko Vukić, dopredsjednik Samir Haj Barakat i tajnik Siniša Solar. Istaknuli su nezadovoljstvo što se Grad Našice na prošloj sjednici Vijeća pridružio aktualnom državnom valu poskupljenja. Navode kako je poskupio vrtić, i to bez ikakve najave, te dodaju da je pri plaćanju vrtića trebalo uvesti dodatne socijalne kategorije, jer i zaposleni roditelji s malim plaćama teško izdvajaju ovakvu cijenu vrtića.

Zamjeraju i što upravo sada, kada su aktualna mnoga poskupljenja, grad proširuje zone naplate parkiranja i tamo gdje dosad naplate nije bilo. Također smatraju kako nije u redu što se naplata u Našicama naplaćuje sve do 19 sati, kada mnogo veći gradovi imaju naplatu samo do 16 sati. Našički HDSSB ističe i da su nasuprot ovim poskupljenjima, ove godine povećane naknade gradskim vijećnicima i članovima Poglavarstva kao i iznos za prezentaciju. Dodaju kako gradski čelnici za putovanja u susjedne zemlje troše više negoli sve dosadašnje gradske vlasti zajedno. Predlažu i da se konačno uredi jezero Lapovac, jer kad već nemaju bazene, građani zaslužuju da im se bar ta jedina lokacija za kupanje konačno primjereno uredi.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit