TinTinovci u upoznavanju grada

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Djeca iz igraonice TinTin Našice danas su obišla neke našičke institucije u sklopu radionice “Upoznajmo naš grad”. Prvo su posjetili Grad Našice gdje ih je primio gradonačelnik Josip Miletić. Ukratko ih je upoznao s funkcioniranjem Grada, a posjetili su i gradsku vijećnicu. Nakon toga, posjetili su naš radio i vidjeli kako se realizira radijski program. U nastavku upoznavanja grada, obišli su i Osnovnu glazbenu školu Kontesa Dora te samostan i crkvu sv. Antuna Padovanskog gdje im je dobrodošlicu poželio župnik i gvardijan, fra Zoran Bibić. Obilazak je završen posjetom Zavičajnom muzeju i Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice u kojoj im je ravnateljica Silvija Šokić pročitala jednu priču. Za većinu djece ovo je bio prvi ulazak u većinu ovih institucija, pa je njihovo oduševljenje bilo tim veće. Iako je TinTin dječja igraonica, u radu s djecom redovito provode i dio vrtićkih programa te kreativne radionice na zadovoljstvo djece, ali i roditelja.

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit