Tijekom vikenda 14 prometnih nesreća

 

Iz Policijske uprave osječko-baranjske javili su kako je tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano četrnaest prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće jedna je osoba teže, a sedam je osoba lakše ozlijeđeno. Preostalih deset prometnih nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Po pet nesreća dogodilo se na područjima Osijeka i Baranje, dvije na području Našica, a po jedna na područjima Đakova i Belišća.

Iz policijskog izvješća doznajemo i kako je u noći s 21. na 22. lipnja nepoznati počinitelj provalio u podrum obiteljske kuće u Školskoj ulici u Belom Manastiru. Ukrao je trimer i ordene. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Nadalje, nepoznati je počinitelj, u noći s 21. na 22. lipnja provalio u prostorije prodavaonice u Parku pobjede u Đakovu. Ukrao je cigarete, piće i razne artikle te novac. Nastala je materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.
Policija traga za nepoznatim počiniteljima.

Nepoznati je počinitelj, između 21. i 23. lipnja, provalio u stan u stambenoj zgradi u Ulici Franje Krežme u Osijeku. Počinitelj je ukrao nakit i novac. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.
Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Iz izvješća doznajemo i kako se provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja da je 40-godišnji hrvatski državljanin počinio četiri kaznena djela teška krađa. Tijekom svibnja 40-godišnjak je provalio u tri taksi vozila u Osijeku. Ukrao je mobitele i novčanike. Vlasnicima je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. U svibnju je provalio i u ugostiteljski objekt u Bijelom Brdu i ukrao novčanik s nekoliko tisuća kuna.
Sumnja se i da je 23-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo krađa. U poslijepodnevnim satima 22. lipnja 23-godišnjakinja je u nekoliko prodavaonica u osječkom trgovačkom centru ukrala razne odjevne predmete ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Policija nadležnim državnim odvjetništvima podnosi posebna izvješća.

Nadalje, početkom lipnja 41-godišnji hrvatski državljanin putem interneta dogovorio kupovinu osobnog automobila s predstavnicima tvrtke iz Velike Britanije. Nakon što je internetom na račun nepoznatog predstavnika tvrtke uplatio nekoliko desetaka tisuća kuna, automobil mu nije isporučen. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Izvor: PU osječko-baranjska

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest