Tijekom vikenda 14 prometnih nesreća

 

Iz Policijske uprave osječko-baranjske javili su kako je tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano četrnaest prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće jedna je osoba teže, a sedam je osoba lakše ozlijeđeno. Preostalih deset prometnih nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Po pet nesreća dogodilo se na područjima Osijeka i Baranje, dvije na području Našica, a po jedna na područjima Đakova i Belišća.

Iz policijskog izvješća doznajemo i kako je u noći s 21. na 22. lipnja nepoznati počinitelj provalio u podrum obiteljske kuće u Školskoj ulici u Belom Manastiru. Ukrao je trimer i ordene. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Nadalje, nepoznati je počinitelj, u noći s 21. na 22. lipnja provalio u prostorije prodavaonice u Parku pobjede u Đakovu. Ukrao je cigarete, piće i razne artikle te novac. Nastala je materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.
Policija traga za nepoznatim počiniteljima.

Nepoznati je počinitelj, između 21. i 23. lipnja, provalio u stan u stambenoj zgradi u Ulici Franje Krežme u Osijeku. Počinitelj je ukrao nakit i novac. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.
Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Iz izvješća doznajemo i kako se provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja da je 40-godišnji hrvatski državljanin počinio četiri kaznena djela teška krađa. Tijekom svibnja 40-godišnjak je provalio u tri taksi vozila u Osijeku. Ukrao je mobitele i novčanike. Vlasnicima je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. U svibnju je provalio i u ugostiteljski objekt u Bijelom Brdu i ukrao novčanik s nekoliko tisuća kuna.
Sumnja se i da je 23-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo krađa. U poslijepodnevnim satima 22. lipnja 23-godišnjakinja je u nekoliko prodavaonica u osječkom trgovačkom centru ukrala razne odjevne predmete ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.
Policija nadležnim državnim odvjetništvima podnosi posebna izvješća.

Nadalje, početkom lipnja 41-godišnji hrvatski državljanin putem interneta dogovorio kupovinu osobnog automobila s predstavnicima tvrtke iz Velike Britanije. Nakon što je internetom na račun nepoznatog predstavnika tvrtke uplatio nekoliko desetaka tisuća kuna, automobil mu nije isporučen. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Izvor: PU osječko-baranjska

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

05.02.2020.

12.02.2020.

19.02.2020.

26.02.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit