Tijekom vikenda 12 prometnih na području PU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je dvanaest prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe teže, a jedna osoba je lakše ozlijeđena. Preostalih deset nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Šest prometnih nesreća dogodile su se na području Osijeka, dvije na području Donjeg Miholjca te po jedna prometna nesreća na području Belog Manastira, Đakova Belišća i Našica. Na području PU osječko-baranjske u prometu je zatečen 21 vozač s nedozvoljenom prisutnošću alkohola u krvi (13 vozača osobnih automobila, 4 vozača bicikla, 2 vozača teretnih automobila i 2 vozača mopeda) . Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u subotu u 23,05 sati u Našicama, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 43-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 2,01 grama po kilogramu.

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit