Tijekom protekla 24 sata evidentirano 7 prometnih nesreća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća od kojih je u dvije prometne nesreće dvije osobe lako tjelesno ozlijeđeno, a pet je za posljedicu imalo materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, u Našicama dvije prometne nesreće, a u Belom Manastiru i Belišću po jedna prometna nesreća.

Jučer je na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentiran 1 vozač bicikla pod utjecajem alkohola. U 19,35 sati u Belom Manastiru, u nadzoru prometa zaustavljen je 33-godišnji biciklist iz Belog Manastira. Biciklistu je evidentirana koncentracija od 2,05 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

U 11,55 sati u Osijeku, u Frankopanskoj ulici kod križanja sa Zagorskom ulicom, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Osobnim automobilom kojim je upravljala 44-godišnjakinja iz Osijeka, evidentirana je koncentracija od 1,14 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 prekršajna boda.

U 20,30 sati na državnoj cesti broj 7, između Osijeka i Čepina, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 43-godišnjak iz Osijeka, uslijed nepropisnog pretjecanja udario je u vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera. Evidentirana mu je koncentracija od 1,43 promila alkohola u krvi. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 19.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.

izvješće: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit