Tijekom 24 sata 7 prometnih nesreća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da je tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave evidentirano sedam prometnih nesreća u kojima je u jednoj nesreći jedna osoba teže ozlijeđena, a u šest prometnih nesreća nastala je materijalna šteta. Na području Osijeka evidentirane su dvije, Belog Manastira tri, a na području Đakova i Našica po jedna prometna nesreća.

Jučer su policijski službenici evidentirali šest vozača osobnih automobila i jednog biciklistu koji su upravljali pod utjecajem alkohola. Najveću koncentraciju alkohola evidentirali su oko 19,20 sati u Drinskoj ulici u Osijeku, gdje su u nadzoru prometa zaustavili 57-godišnjeg biciklistu iz Osijeka. Izmjerena mu je koncentracija od 2,67 promila alkohola u krvi.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit