Teško ozlijeđen u požaru

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Đakovu je jučer, iza 21 sat, došlo do požara u obiteljskoj kući. Izgorjele su dvije prostorije, u jednoj se nalazio 73-godišnjak koji je zadobio opekline po tijelu te je životno ugrožen. Prevezen je u Klinički bolnički centar Osijek, a vatru su ugasili djelatnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo. Policijski službenici Policijske postaje Đakovo u suradnji s protupožarnim inspektorom zaštite od požara obavili su očevid na mjestu događaja, kojim je utvrđeno da je do požara došlo ljudskom nepažnjom.

KUPOVAO IGRAČU KONZOLU PA OSTAO BEZ NOVCA

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da se preko internet oglasnika Njuškalo, 26-godišnjak 21. prosinca javio nepoznatoj osobi s kojom je dogovorio kupnju igrače konzole. Nepoznata osoba mu je potom dostavila link lažne stranice Njuškala u koju je 26-godišnjak upisao svoje osobne podatke i podatke bankovnog računa nakon čega je s njegovog bankovnog računa skinuto oko 10.500,00 kuna, a konzolu nikad nije dobio.

POLICIJA PRONAŠLA KRADLJIVCA NAKITA
Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika otkriven je 25-godišnjak koji je početkom listopada u Kamencu iz obiteljske kuće ukrao zlatni nakit. Pedesetogodišnjakinji nastala je materijalna šteta od oko 10.000,00 kuna.

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit