Tatjana Bela nova predsjednica Udruge slijepih Našice, dopredsjednik Željko Radmanović

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je Udruga slijepih Našice održala redovnu izvještajnu i izvanrednu izbornu skupštinu. Zbog epidemioloških mjera u radu skupštine sudjelovalo je 9 članova. Izvješće o radu i financijsko izvješće za prošlu godinu, prihvaćeni su jednoglasno i bez rasprave. Isto tako i izvješće o dosadašnjem tijeku projekta “Djetelina s četiri lista” koje je podnijela voditeljica projekta Ivana Pinter.

U drugom dijelu skupštine održani su izbori. Naime, ovo su bili prijevremeni izbori jer je dosadašnji predsjednik Rolando Butković na vlastiti zahtjev razriješen dužnosti. Izabrano je 11 članova novog saziva skupštine udruge i 5 članova novog izvršnog odbora. Za predsjednicu Udruge slijepih Našice jednoglasno je izabrana Tatjana Bela, a za dopredsjednika Željko Radmanović  koji će ujedno biti i predstavnik ove udruge u Skupštini Hrvatskog saveza slijepih.

Iz udruge podsjećaju članove i volontere da se njihove nove prostorije nalaze na adresi Trg dr Franje Tuđmana 16 Našice – tzv. Dom HV-a. Radno vrijeme i dalje je od 7 do 15 sati, a broj telefona ostaje isti 614-397.

 

izvor: Udruga slijepih Našice

 

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit