Tamburaški orkestar OGŠ “Kontesa Dora” državni je prvak!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tamburaški orkestar OGŠ Kontesa Dora, koji čine dvadeset i jedan učenik uz dirigenta profesora Deana Koprija, vratio se s natjecanja kao državni prvak. Orkestar je osvojio 1. nagradu s 99,70 bodova i prvo mjesto u I. kategoriji te ukupno najviše bodova u disciplini orkestri. Natjecanje je održano u organizaciji HDGPP-a, AZOO i MZO u Kazalištu Trešnja u Zagrebu u subotu, 27. ožujka 2021. godine.
– Riječ je o krovnom natjecanju mladih glazbenika i to 59. po redu! U ovim teškim vremenima, naši učenici i njihov mentori bili su ustrajni i nisu posustajali. Naporan rad i trud se oslikavaju u rezultatima koje su ostvarili. Ovim bodovanjem stekli su pravo na Oskar znanja – istaknula je s ponosom ravnateljica škole prof. Marina Kopri.
Članovi tamburaškog orkestra su:
Toni Tomljanović, Lea Resler, Lana Prišć, Petar Palfi, Lucia Tavić, Ante Stošić, Ivor Papučić, Lana Majdenić, Mihael Suk, Hana Rilko, Anamarija Markovčić, Tara Rilko, Filip Jurić, Andrija Laslavić, Roko Laslavić, Nina Papučić, Marta Blagojević, Toma Blagojević, Karlo Makaj, Luka Baričević, Ema Korbar – solistica na glasoviru u drugoj skladbi (njezina profesorica je Sanja Vazdar) te voditelji orkestra Dean Kopri i Daniel Kopri.

izvor: OGŠ “Kontesa Dora”

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit