Tamburaška poslastica za ljubitelje glazbe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi tamburaškog orkestra Osnovne glazbene škole Kontesa Dora i Tamburaškog društva “Dora Pejačević” sinoć su na pozornici kod dvorca Pejačević održali još jedan u nizu odličnih koncerata na kojemu su se, uz autorske skladbe Daniela i Deana Koprija, našli i svjetski poznati hitovi. Koncert je održan pod nazivom “Zaljubi se u trenutak”, a solisti su bili: Kristina Brkić, Ivana Novaković, Mario Huj, Donata Brkić, Helena Dadić, Hana Knežević, Staša Kukić, Sanja Vazdar, Ivan Krajačić, Barbara Bumba, Lana Prišć, Lea Resler i Petra Antolović.
Na početku programa sve je pozdravio gradonačelnik Krešimir Kašuba koji je čestitao orkestru na uspjesima i zahvalio na uključivanju u program proslave Dana grada glazbenim sadržajem za sve generacije. Voditelj programa bio je Miroslav Šarić, a orkestrom je dirigirao Dean Kopri.

Tomislava Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit