Tamburaši se još jednom pozlatili

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Tamburaški orkestar Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” i ove je godine ostvario veliki uspjeh. Na 41. Međunarodnom festivalu umjetničke tamburaške glazbe, pod ravnanjem prof. Marine Kopri, osvojio je zlatnu plaketu “Tambura Paje Kolarića” s 92,50 bodova. Orkestar je dodijeljena diploma za 25 godina neprekinutog sudjelovanja na festivalu, a diplomu je dobila i najmlađa tamburašica Lana Prišć.
Festival je završen jučer u Đakovu, a Našice su bile domaćin subotnje festivalske večeri koju je pozdravnim govorom otvorio Krešimir Račić – presjednik Hrvatskog tamburaškog saveza u Osijeku, a program je vodila dugogodišnja prijateljica festivala, glumica i voditeljica Vlasta Ramljak.

 

 

Tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit