Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Svake godine, 1. prosinca, obilježava se Svjetski dan borbe protiv AIDS-a. Cilj obilježavanja ovog dana je informiranje građana, uklanjanje predrasuda o HIV-u i AIDS-u te osvještavanje društva o važnosti testiranja, rane dijagnostike i pravovremenog liječenja.
Povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, mladi Gradskog društva Crvenog križa Našice održali radionicu na tu temu. Mladi su naučili što je to AIDS, što ga uzrokuje te kako se prenosi i liječi. Razgovaralo se i o predrasudama prema osobama oboljelima od AIDS-a te je istaknuto kako takve osobe ne bi trebali isključiti iz društva jer se infekcija HIV virusom isključivo prenosi spolnim odnosom ili krvlju.

foto: GDCK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit