Svijeće i vijenci povodom 27. godišnjice pada grada heroja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Uoči današnjeg Dana sjećanja, sinoć je u našem gradu obilježena današnja 27. godišnjica pada grada heroja. Vijence su položili i svijeće zapalili gradonačelnik Josip Miletić, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba, predsjednik Mjesnog odbora Našice Josip Matek te predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata. Sve nazočne pozdravio je gradonačelnik Josip Miletić koji je pročitao “Priču o gradu” Siniše Glavaševića. Minutom šutnje odana je počast svim poginulim hrvatskim braniteljima, svim stradalima u Vukovaru te prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu. Molitvu za sve poginule hrvatske branitelje izmolio je fra Stjepan Hrkač. U organizaciji Zajednice žena “Katarina Zrinski” na središnjem gradskom trgu od lampiona je ispisano ime grada heroja Vukovara.
Sveta misa bit će služena večeras u 18:30 u Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog.

tekst i foto: Ninoslava Pavlus i Ivona Ćosić 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit