Svečana sjednica Općine Donja motičina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Općine Donja Motičina Željko Kovačević i predsjednica Općinskog vijeća Ružica Mikičić jučer su organizirali svečano primanje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana. Prijemu u općinskoj vijećnici nazočni su bili vijećnici, djelatnici Općine Donja Motičina te predstavnici udruga koje djeluju na području općine. Sve nazočne pozdravila je predsjednica vijeća. Kako je rekla, drago joj je što su se svi odazvali prijemu jer to govori kako cijene ovu instituciju i kako su u dobroj suradnji. Načelnik Kovačević u svom je kratkom obraćanju podsjetio na investicije i projekte koji su dovršeni ili započeti u ovoj godini. Rad u ovoj godini ocijenio je odličnim, sve što su zamislili, to su i ostvarili, a već iduće godine slijede i novi projekti. Dogovoreni su i projekti koji ne idu kroz proračun, već će ih financirati izvođači radova, a ukupna vrijednost tih investicija je oko 50 milijuna kuna – rekao je Kovačević. Govoreći o projektima u najavi, posebno je istaknuo izgradnju industrijske zone, kružnog toka, zatim uređenje ulica, rasvjete, komunalne infrastrukture, mostova i biciklističkih staza. Posebno je zahvalio udrugama koje djeluju na području općine jer su oni, kako je rekao pronositelji imena Općine Donja Motičina u Slavoniji, Hrvatskoj ali i po cijeloj Europi. I načelnik i predsjednica Vijeća svim nazočnima uputili su čestitke za nadolazeće blagdane.
tekst i foto: Robert Rigo

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit