Svečani prijem u Općini Đurđenovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Svečani prijem u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana danas je organiziran u Općini Đurđenovac. Predsjednik Općinskog vijeća Hrvoje Topalović i načelnik Ivica Drenski istaknuli su kako je ovo za općinu bila vrlo turbulentna godina te kako su zadovoljni učinjenim u ovih nekoliko mjeseci nove vlasti. Kao najvažnije izdvojili su završetak školske-sportske dvorane koju su svi Đurđenovčani željno iščekivali prijašnjih godina.

Poručili su kako su u donošenju proračuna za 2008. vodili računa o potrebama građana svih naselja općine te da će stoga sljedeću godinu obilježiti ulaganja u komunalnu infrastrukturu i daljnji razvoj općine. Svim žiteljima općine Đurđenovac i svim nazočnima današnjem prijemu čestitali su Božić i Novu godinu. Čestitkama se pridružio i župnik pater Rikard Patafta pozvavši sve na zajedništvo i suradnju na dobrobit sredine u kojoj žive i poželjevši svima blagoslovljen Božić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit