Svečana sjednica DVD-a Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageSvečanom sjednicom u Domu kulture, jučer je završeno obilježavanje 120-e godišnjice DVD-a Našice. Sjednici je prethodio mimohod vatrogasaca koji su prošli našičkim ulicama i Pejačevićevim trgom praćeni Gradskom glazbom iz Našica. Našičkim vatrogascima i njihovim gostima iz svih krajeva Hrvatske, na sjednici su se pridružili i uvaženi gosti: Načelnik Hrvatske vatrogasne zajednice Željko Popović, Teodor Fritzky počasni predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice, Franjo Bartolić predsjednik županijske vatrogasne zajednice, Dražen Hečimović zapovjednik županijske vatrogasne zajednice te predsjednik vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić.

Željko Kraljičak izaslanik župana Osječko – baranjske županije Krešimira Bubala također je uputio čestitku našičkim vatrogascima, našički je gradonačelnik Krešimir Žagar, uz čestiku slavljenicima, podsjetio kako su vatrogasci bili pokretači mnogih događanja ali i osnivanja drugih udruga u našem gradu. Zvonimiru Ljubljanoviću uručio i poseban dar, resautiranu vatrogasnu kacigu. Kroz gotovo dvosatni program i priču o 120 godina našičkog DVD-a, okupljene je proveo Branko Uvodić, a najzaslužnijim vatrogascima uručene su zlatna, srebrna i brončana priznanja – plamenice. Priznanje za posebne zasluge dobio je Ilija Gavić. U glazbenom dijelu programa nastupili su Tamburaški orkestar Osnovne glazbene škole Kontesa Dora i njihovi gosti – solisti te pjevački zborovi Osnovne glazbene škole i Hrvatskog kulturnog društva Lisinski iz Našica.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit