Sve viši standard našičke bolnice

 

Sedmero liječnika Opće županijske bolnice uspješno je završilo svoje dodatno obrazovanje – izvijestio je ravnatelj bolnice dr. Hrvoje Šimić i istaknuo da će u bolnici raditi četiri nova subspecijalista te troje mladih specijalista. Naime, kvaliteti i standardu liječenja, uvelike će doprinijeti tri nova kardiologa te uroginekolog, a mnoge će buduće pacijente zbrinuti nova internistica, kirurg te specijalist radiolog. S obzirom na to da je u bolnici zaposleno 43 specijalista i 7 subspecijalista, a na specijalizacijama je trenutno 20 liječnika, ove novosti su za našičku bolnicu od iznimne vrijednosti.

– Završetkom dodatnog usavršavanja ovih liječnika te svih onih koje očekujemo, ali i do sada završenim obrazovanjem doktora znanosti, postojećih subspecijalista, specijalista te svog drugog zdravstvenog osoblja – od priznatih magistara i prvostupnika sestrinstva i fizioterapije do svih onih koji redovito aktivno predstavljaju našu ustanovu stručno i znanstveno te svakodnevno obavljaju i vrlo odgovoran i težak posao, vjerujemo u napredak naše ustanove na zadovoljstvo svih – istaknuo je ravnatelj Šimić.
Dodao je da zahvaljuje svim korisnicima bolničkih usluga na strpljenju jer je za stručno napredovanje potrebno, uz trud, vrijeme i financijska izdvajanja, i izbivanje s redovnog posla. Povratkom sedmoro liječnika rad u bolnici bit će još kvalitetniji, a liste čekanja smanjene.

 

 

Tekst: Asja Godžirov-Kurilj
Foto: OŽB Našice

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest