“Sve o ženama” – publika pljeskom pratila svaku scenu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Jučer je u organizaciji Radija Našice u Domu kulture gostovao Teatar Gavran s predstavom Sve o ženama. Ova komedija Gavranov je najizvođeniji kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, izveden preko 3 tisuće puta, a sada ponovno igra i u Hrvatskoj. Režiserka je Mladena Gavran, a glumile su Lana Gojak, Kristina Krepela i Katarina Arbanas.

U predstavi je prikazan život suvremenih žena kroz različite generacije i pet priča koje se isprepliću, a glumice dinamično mijenjaju uloge od prikaza djevojčica do baka u umirovljeničkom domu i vode publiku kroz vrtuljak emocija od tuge do smijeha. Sva mjesta u kazalištu bila su popunjena, a publika je oduševljeno pratila radnju predstave pljeskom ispraćajući gotovo svaku promjenu scene.

 

Tekst i foto: Katarina Bosak

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit