Sve je spremno za Porin!!!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Do 29. dodjele Porina preostalo nam je samo još nekoliko sati, a tko će kući ponijeti najvažniji kipić saznat ćemo večeras! Dvorana Gradski vrt u Osijeku spremna je ugostiti najuspješnije hrvatske glazbenike u protekloj godini, a publika s nestrpljenjem iščekuje tko su dobitnici najpoznatije domaće glazbene nagrade.

Nakon dvije godine ograničenja, ove godine Porin je otvoren i za širu publiku, no ulaznice su rasprodane u rekordnom roku. Svi zainteresirani prijenos uživo moći će pratiti na HTV1, HR2 i HR Osijek od 20 sati.

Na velikoj pozornici dvorane večeras ćemo gledati sljedeća glazbena imena:

Ana Opačak, Daria Hodnik, Eric, Filip Rudan, Gibonni, Ivanka Mazurkijević, Katarina Krpan, Katarina Kutnar, Matija Cvek, Mayales, Nela, Saša Lozar, Silente, Šimun Matišić, Tina Vukov, TS Berde Band, Urban&4, Vanna, Vokalni ansambl Brevis i Zvonimir Šestak.

Osim njih, posebno glazbeno iznenađenje spremaju nam Blanka Došen, Stanko Šarić i Šima Jovanovac.

Nagrade Porin za životno djelo dobili su Jura Stublić, Vera Svoboda i posthumno, prerano preminuli pjevač Parnog valjka, Aki Rahimovski.

Tekst i foto: Porin-Unison

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit