Sve je spremno za Festival “Dani slavonske šume”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je, u gradskoj vijećnici, održan 2. koordinacijski sastanak s predstavnicima udruga koje će sudjelovati na Festivalu “Dani slavonske šume”. Sastanak su održali gradonačelnik Krešimir Kašuba, direktorica Turističke zajednice Grada Ines Resler, voditelj Uprave šuma podružnice Našice Vlado Keglević i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Našice Darko Cerovski.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo je kako je ovaj festival jedan od najistaknutijih brendova Grada. Program će, uz ostalo, obuhvatiti natjecateljski dio vezan za “Hrvatske šume” i šumare, zatim tradicionalni Obrtnički sajam, a brojne naše udruge predstavit će svoje aktivnosti i ponudu. Gradonačelnik je rekao kako su svi nazočni dobili osnovne smjernice za 10. rujna te pozvao sugrađane i drage goste na otvorenje i sve sadržaje koji će biti organizirani u sklopu Festivala “Dani slavonske šume”.

Predsjednica Turističke zajednice Grada Ines Resler istaknula je kako većinom sudjeluju iste udruge, ali veseli što ima i novih udruga i obrtnika. Na sastanku se okupilo više od 30 predstavnika, osim kojih će u događanjima sudjelovati i lovačka društva, a vatrogasci će imati Kup. Istaknula je kako je sastanak sazvan kako bi se čule potrebe udruga i obrtnika te sve što im Turistička zajednica treba omogućiti – od mesa za čobanac, ribe za fiš, štandova i stolova te svega potrebnog. Vjeruje da će svi uživati u sadržajima Festivala i bogatoj ponudi.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit