Sve boje zdravlja – zeleno

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Profesorice Zdenka Crndić i Željka Horvat održale su u Osnovnoj školi kralja Tomislava u Našicama treću radionicu iz ciklusa “Sve boje zdravlja” s temom “Zeleno”. Gošća radionice bila je prof. Dubravka Scharmitzer iz Srednje strukovne škole Antuna Horvata iz Đakova.
– Učenicima osmog razreda pokazali  smo kroz kratku prezentaciju sve blagodati i zdravstvene prednosti konzumacije hrane bogate klorofilom. Informirali smo ih i o ostalim važnim hranjivim sastojcima u zelenim namirnicama. Nakon prezentacije imali smo i praktičan rad izrade smoothija od banane, kivija, špinata, avokada i blitve. Osim smoothija, učenike smo počastili i s tri kolača: slanom zlevankom sa špinatom i vrhnjem, slanom štrudlom od sira i blitve te slatkom štrudlom od jabuka i špinata – izvijestile su profesorice Crndić i Horvat.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit