Sva tri naša komorna sastava osvojila prva mjesta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Natjecanje komornih sastava – regionalna razina 57. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe u Opatiji, bilo je iznimno uspješno za tri sastava naše Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora”- učenike i njihove mentore. Sva tri komorna sastava natjecala su se u prvoj kategoriji osnovnih glazbenih škola, osvojila su prve nagrade i ostvarila odlazak na državno natjecanje u Zagreb. Trio su činili Lana Prišć, Lea Resler i Hana Knežević uz mentoricu Sanju Vazdar. Osvojili su 1.nagradu s 91.80 bodova. Tamburaški KOMORNI SASTAV OD 9 ČLANOVA, pod mentorstvom Daniela Koprija, također je osvojio 1.nagradu s 95 bodova. Članovi sastava su: Luka Nađ, Lea Resler, Tara Rilko, Karlo Makaj, Lucia Komjetan, Elena Hlobik, Marta Blagojević, Toma Blagojević i Luka Baričević. Drugi Tamburaški KOMORNI SASTAV OD 9 ČLANOVA, uz mentora Deana Koprija, isto je osvojio 1.nagradu s 94 boda. Članovi sastava su: Iva Bukvić, Toni Tomljanović, Lana Prišć, Božena Černava, Anamarija Markovčić, Marija Potolovec, Ivan Vrekalović, Matija Mitrić i Noa Koljđeraj. Posebnu pohvalu za uspjeh i izniman trud zaslužuju učenice Lana Prišć i Lea Resler koje su se natjecale u dva komorna sastava i izvele potpuno različite programe. Osim natjecanja, učenici i mentori uživali su i u obilasku Opatije i Rijeke.

izvor: OGŠ “Kontesa Dora”

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit