Otvaraju se Gospodarski centar OBŽ i Proljetni sajam

Facebook
Twitter
Pinterest

U tijeku su posljednje pripreme za otvorenje Proljetnog sajma koji će se prvi put održati u novom, reprezentativnom prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije na adresi Gospodarska zona 10 u Osijeku. Otvorenje Proljetnog sajma za posjetitelje je sutra u 13:00 sati, a Osječko-baranjska županija je u suradnji s GPP-om Osijek za sve posjetitelje osigurala i besplatnu autobusnu liniju koja prometuje od Gajevog trga u Osijeku do Gospodarskog centra OBŽ. Autobusi polaze s Gajevog trga svaki puni sat (u petak od 13.00 sati, a u subotu i nedjelju od 10.00 sati). Povratna linija kreće ispred Gospodarskog centra također svakih sat vremena; u petak polazi od 13.30 sati, u subotu i nedjelju od 10.30 sati do zatvaranja sajma.

Proljetni sajam ove je godine okupio 170 izlagača iz Hrvatske i inozemstva na više od 2.500 m2 zatvorenog i 8.000 m2 otvorenog izložbenog prostora. Posjetitelje će tijekom prvog dana sajma zabavljati Mia Dimšić, DJ Flegma, TS Džentlmeni i Fluentes, a tijekom sva tri dana sajma u dvoranama Gospodarskog centra OBŽ održavat će se radionice i predavanja u suradnji s Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Ekonomskim fakultetom i Fakultetom agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, Udruženjem obrtnika Osijek i Turističkom zajednicom Osječko-baranjske županije.

Kako ističe župan Ivan Anušić, novi multifunkcionalan prostor i novi pristup sajamskoj manifestaciji kao poslovnu priliku prepoznale su i najveće tvrtke s područja Osječko-baranjske županije, koje će također predstaviti svoje proizvode i programe. Među njima je i Nexe Grupa, vodeći proizvođač građevinskih materijala, prepoznat po društveno odgovornom poslovanju i održivom stvaranju novih vrijednosti, a predstavit će široki asortiman građevinskih materijala poput cementa, betona, agregata, betonskih elemenata, crijepa i cigle.

– Na ovogodišnjem Proljetnom sajmu u Osijeku, Ancona Grupa predstavit će se s hotelskom sobom linije Hospitality i jednim uredom iz Office line linije. U sklopu brenda Modul predstavit ćemo nekoliko raznih proizvoda kako bismo prikazali šarolikost mogućnosti našeg asortimana – poručuju iz Ancone.

– Saponia, kao jedan od najvećih proizvođača deterdženata u regiji, ove godine obilježava 55 godina uspješnog postojanja Faks helizima na tržištu. Posebno nam je zadovoljstvo da ćemo ovaj važan jubilej predstaviti na Proljetnom sajmu u predivnom prostoru novog Gospodarskog centra OBŽ i omogućiti posjetiteljima da se upoznaju s novim Faksom, kao i svim proizvodima Saponije, Kandita i Koestlina – ističu iz Saponije.

Osječko-baranjska županija predstavit će se kroz program namijenjen najmlađima, a Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole Osijek u subotu će kroz kuharski show predstaviti strukovna zanimanja te bogatu gastro i eno ponudu kao turističke adute istoka Hrvatske.

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit