Suradnja Udruge PUKS i OŽB Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članice udruge PUKS-Podrška u kriznim situacijama Romana Hudovernik i Vanesa Šerić, posjetile su Opću županijsku bolnicu Našice i tako nastavile suradnju koja je zbog pandemije privremeno bila prekinuta. Naime, OŽB Našice je u studenom prošle godine odlukom ministra Vilija Beroša dobila  zaduženje vršenja  usluge liječenja oboljelih od bolesti uzrokovanih virusom Covid-19. Prema tome, našička bolnica je postala sekundarni Covid centar te je stavljena na raspolaganje građanstvu, odnosno stanovništvu Osječko-baranjske županije te širem području koje gravitira našičkoj bolnici. Od tada pa do danas, zdravstveno osoblje pretrpjelo je izniman napor u obavljanju svoje djelatnosti. Pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo, Zvjezdana Gvozdanović, upoznala je članice udruge PUKS s načinom rada bolnice tijekom pandemije, ističući revnost i požrtvovnost medicinskog osoblja i izazove u organizaciji rada bolnice koje su uspješno prevladali. Osim pozitivnih ishoda, istaknula je i moguće prepreke glede budućnosti kako rada ustanove u vrijeme pandemije tako i izdržljivosti  zdravstvenih djelatnika. U okviru ovog posjeta, predsjednica udruge Vanesa Šerić, održala je interaktivno predavanje za medicinske sestre i tehničare pod nazivom “Osnaživanje djelatnika u zdravstvu tijekom pandemije Covid-19” sa svrhom psiho-socijalnog osnaživanja i prevencije sagorijevanja na poslu. Predavanje je procijenjeno kao poticajno za osobni rast i razvoj te razvijanje sinergije u institucionalnom okruženju.
Posjet je organiziran u okviru projekta “Dobar dan, kako ste?” koji je sufinancirao  grad Belišće.

izvor: OŽB Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit