Suradnja Općine Donja Motičina i URT “Nexe Team”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je u prostorijama Općine Donja Motičina održan radni sastanak načelnika Općine Donja Motičina Željka Kovačevića i predsjednika URT „ Nexe Team” Našice Tomislava Galla. Tema radnog sastanka bila je suradnja Općine i “Nexe Teama” s ciljem promicanja vrijednosti zdravog života kroz trčanje, ali i popularizacija podneblja, posebno šumskih terena koji se nalaze na području Općine Donja Motičina.

Tijekom radnog sastanka Tomislav Gall izvijestio je načelnika da će se tijekom ožujka 2022. godine biti organizirana 2. utrka našičkom geološkom stazom te da je je ovogodišnja održana utrka privukla veliku pozornost trkača iz cijele RH te je dobila visoke ocijene za organizaciju. „ Nexe Team” Našice organizirao je utrku u posebnim uvjetima zbog problema s pandemijom koronavirusa te su u potpunosti ispoštivane sve preporuke sukladno uputama za spriječavanje i suzbijanje COVID-19. U 2022. godini, uz do sada organizirane dvije utrke unutar geološke staze, bit će organizirana i treća koja će u dionici od 21 km u potpunosti obuhvatiti ovu prekrasnu stazu.

Načelnik Općine Donja Motična izrazio je zadovoljstvo što će se i iduće godine organizirati ova utrka, a Općina Donja Motičina podržat će održavanje te kao suoorganizator sudjelovati u realizaciji ovog projekta.

 

izvor: URT “Nexe Team”

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit