Sumnja u trovanje ugljičnim monoksidom

Facebook
Twitter
Pinterest

Iz Policijske uprave osječko-baranjske priopćili su kako su policijski službenici Operativnog dežurstva I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin sinoć u 20,50 sati zaprimili dojavu iz Kliničkog bolničkog centra Osijek da su zaprimili dijete u pratnji majke i da sumnjaju u trovanje ugljičnim monoksidom prilikom kupanja u kupaonici.
Policija provodi izvide kako bi se utvrdile sve okolnosti navedenog događaja, a o čemu će pravovremeno izvijestiti javnost.

U pretrazi pronađen raketni bacač

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika policijske postaje Đakovo osnovano se sumnja da je 58-godišnjak počinio kazneno djelo „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

Temeljem naloga Općinskog suda u Đakovu obavljena je pretraga doma i drugih prostora kod 58-godišnjaka s područja Đakova, kojom prilikom je pronađen i uz potvrdu oduzet raketni bacač M79, kalibra 90 milimetara.

Pronađeni poklopci mina

Operativno-komunikacijski centar policije PU osječko-baranjske jučer je u 13,50 sati zaprimio dojavu da je na nasipu u blizini Darde pronađeno 122 poklopca mine TMM 1, a što je na siguran način izuzeo policijski službenik Regionalne protueksplozijske jedinice Osijek.

Iz Policije podsjećaju građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija“ još traje.

Pozivaju se građani, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Takva sredstva ne treba donositi u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja već je o namjeri predaje potrebno obavijestiti na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit