“Stol u žetvi” prvi put u Podgoraču

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Organizaciji HKD-a „Podgoračani“,a pod pokroviteljstvom Općine Podgorač i načenika Gorana Đanića, u Podgoraču je održana gastronomska manifestacija „Stol u žetvi“. Tradicionalna slavonska jela koja su se jela i još uvijek se jedu za vrijeme žetve, na svojim su bogato ukrašenim stolovima prikazali KUD Jasen Šaptinovci, HKD Lisinski Našice, Udruga žena „Cicike“ Satnica Đakovačka i domaćini HKD-Podgoračani. Otvarajući manifestaciju, načelnik Goran Đanić je istaknuo kako je ova općina poznata po brojnim i kvalitetnim manifestacijama, a i ova najnovija će doprinijeti razvoju kontinentalnog turizma na području općine. Brojne sudionike i goste pozdravila je i saborska zastupnica Vesna Vučemilović, istaknuvi kako ova prekrasna manifestacija čuva tradicijske vrijednost i naš identitet. Ispred organizatora sve je pozdravila i predsjednica HKD-a Podgoračani Zdenka Vukomanović, zahvaliviši svima na sudjelovanju. Degustacija proizvoda za sve posjetitelje je bila besplatna, a u glazbenom programu nastupio je Tamburaški sastav Salaš iz Gradišta.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit