STK Našice otvorio svoja vrata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u prostorijama Stolnoteniskog kluba Našice održan Dan otvorenih vrata Škole stolnog tenisa. Polaznici škole održali su pokazni trening kako bi posjetiteljima pokazali koliko su naučili u dosadašnjem radu. Treningu su, osim polaznika, nazočni bili brojni roditelji polaznika, članovi kluba te gradonačelnik Krešimir Žagar. Predsjednik STK “Našice” Vlado Keglević rekao da je cilj ove škole animacija mladih i širenje sportskih aktivnosti među djecom. Zahvalio je svim roditeljima na suradnji, a posebno gradonačelniku Žagaru na potpori u ovom projektu. Nazočnima se obratio i gradonačelnik Krešimir Žagar izrazivši zadovoljstvo što se toliki broj djece bavi sportom i što su se uključili u Školu stolnog tenisa. Rekao je da će Grad i dalje podržavati ovakav rad sa djecom i rad kluba koji ima toliko mladih članova.
Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit