Stigao novi dijagnostički monitor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Opća županijska bolnica Našice nabavila je novi dijagnostički monitor s pripadajućom radnom stanicom za potrebe internog odjela, odnosno pulmologije. Kako ističu u bolnici, već niz godina postojala je potreba za ovom vrstom dijagnostičke opreme pa je ravnatelj Hrvoje Šimić istaknuo kako mu je posebno drago da su kroz plan nabave iz decentralizarnih sredstava uspjeli ostvariti još jedan od ciljeva u opremanju bolnice najkvalitetnijim suvremenim uređajima. Radi se o dijagnostičkom uređaju vrlo visoke rezolucije koji će omogućiti puno kvalitetniju analizu radioloških slika te na taj način poboljšati kvalitetu i preciznost pri postavljanju dijagnoze. Investicija je vrijedna oko 90 tisuća kuna. Zahvalio je osnivaču – Osječko-baranjskoj županiji na osiguranim sredstvima u iznosu od tri i pol milijuna kuna za svu opremu i radove koje će koristiti u ovoj godini za modernizaciju opreme i prostora naše bolnice. Dodao je kako je u tijeku niz postupaka javne nabave.

tekst: N.Pavlus
foto: OŽB Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit