Sretan Božić!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je najradosniji kršćanski blagdan – Božić. Uz osobitu ljepotu i čar Božića jest Božji proglas da ovaj naš svagdašnji život i svi njegovi križevi nije besciljan, nego smislen. Na povijesni događaj Isusova rođenja u betlehemskoj štalici podsjećaju i jaslice koje se nalaze u svim crkvama.
U Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog misu polnoćku predvodio je župnik Župe sv. Antuna Padovanskog i gvardijan Franjevačkog samostana u Našicama fra Petar Cvekan uz asistenciju fra Josipa Vukoje. I danas je svečano u svim crkvama našega kraja, a misna slavlja održavaju se uz pridržavanje epidemioloških mjera. Svetu misu od 11 sati koju će predvoditi fra Josip Vukoja, u župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u Našicama, prenosit ćemo izravno u našem radijskom programu. Svete mise u Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog danas su po nedjeljnom rasporedu.

Tomislava Justić

foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit