Sportsko izvješće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U RK Nexeu slažu momčad za sljedeću sezonu. Klub su  napustila tri igrača: Nikola Kedžo  otišao je  u Mađarsku, Mario  Obad u Francusku, a nakon sedam godina našički klub napustio je i Janko Kević. Kao prvo pojačanje u Nexe je došao Igor Vujić, donedavno igrač riječkog Zameta,  a još jedno pojačanje je i Šime Ivić, juniorski reprezentativac koji se nedavno u Turskoj okitio srebrnom medaljom.

Utakmicu prvog kola Kupa Nogometnog središta Našice jučer su u Šaptinovcima odigrali domaća Iskrica i Croatia iz Velimirovca uz rezultat 3:1.
Ostali susreti prvog kola Kupa igraju se 25. odnosno 29. srpnja.

Pripremnu nogometnu utakmicu odigrale su ekipe Mladosti iz Našičke Breznice i   Martina. Susret je završio rezultatom 3:3.

Tradicionalni noćni malonogometni turnir  u subotu je odigran u Lili u organizaciji NK Lile. Na turniru je sudjelovalo 13 ekipa, a najuspješnija je bila ekipa iz Klokočevaca. Drugo mjesto  zauzela je ekipa Miagro Ribnjak, a treće
Caffe bar Mederovac iz  Đurđenovca.

Danas s radom započinju najmlađe selekcije NK Naška. Limači i početnici pod vodstvom trenera Pere Radmanovića prvi trening imat će večeras u 19 sati kada će biti i upis  djece godišta 2002. i mlađi.

S pripremama započinju i u Jelisavcu. Večeras, u 19 sati na prozivci će se okupiti igrači NK Vihora.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit