Sportski vikend – počinje 16. “Božićni malonogometni turnir”

Danas počinje 16. Božićni malonogometni turnir, koji i ove godine organizira Sportska zajednica Grada Našica uz pokroviteljstvo Grada Našica. U seniorskoj kategoriji prijavilo se 20 ekipa a izvlačenje skupina upriličeno je jučer u Caffe baru Roko. U nazočnosti predstavnika ekipa, pozdravne riječi u ime organizatora uputio je predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, a nekoliko informacija o sustavu natjecanja i propozicijama iznio je povjerenik natjecanja Franjo Pavlović. Seniori će se natjecati u 4 skupine po 5 ekipa:
Skupina A: Caffe bar Aloha, Mazda Atenza, Španeri Sport Caffe, Orahovački duhovi i Lješnjak United Čačinci.
Skupina B: Džezeri CB Radić Osječko, Sense Bar Runolist, Osječko pivo, Bujdini sinovi i NAŠK juniori.
Skupina C: Prvo hrvatsko pivo, Caffe bar Prestige, SZR Katavić Zoljan, Krraš Express i Caffe bar Pan.
Skupina D: Beer Garden, Caffe bar Escape Đakovo, Elektro Lovošević, Cantaleho i Caffe bar Escobar.
Danas će biti odigrane 4 utakmice seniorske konkurencije. S početkom u 18 sati igrat će Mazda Atenza – Lješnjak United Čačinci
u 18,40 Caffe bar Prestige – Caffe bar Pan
u 19,20 SZR Katavić Zoljan – Kraš Express
u 20,00 Španeri Sport Caffe – Orahovački duhovi.

U Osijeku će danas biti odigrane prvenstvene utakmice 8. kruga Prve hrvatske rukometne lige – Dječaci A Istok. S početkom u 10 sati igrat će Nexe i Slatina, a u 12 sati sastaju se Mladost i NEXE.
Prva ekipa RK NEXE sutra će s poetkom u 20,15 u Našicama odigrati prvenstvenu utakmicu 12. kola SEHA Gazprom lige protiv skopskog Metalurga. Bit će to posljednja utakmica NEXE-a na domaćem terenu u ovoj godini.
Danas će u našičkoj sportskoj dvorani biti odigrana prvenstvena utakmica 9. kola Druge hrvatske odbojkaške lige istok. Odbojkašice Našica ugostit će ekipu Slavonskog Broda – utakmica počinje u 14 sati.

tekst: Danko Justić 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest