Sportski vikend

Facebook
Twitter
Pinterest

Prva ekipa Ženskog odbojkaškog kluba “Našice” danas će u sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama odigrati prvenstvenu utakmicu 10. kola Prve B hrvatske odbojkaške lige istok. S početkom u 15 sati Našičanke će ugostiti ekipu Linge iz Osijeka.
Prvenstvenu utakmicu zaostalog 4. kola našičke će odbojkašice odigrati sutra u Sl. Brodu protiv domaće Posavine s početkom u 17 sati.

Sutra će u Našicama biti odigrane prvenstvene utakmice Prve hrvatske rukometne lige za igrače do 17 godina. S početkom u 10 sati igrat će NEXE i Viro Virovitica, a u 12,30 sastat će se Slatina i NEXE.

U Valpovu će danas biti odigrana prvenstvena utakmica zaostalog 1. kola Prve hrvatske rukometne lige za igrače do 15 godina. Domaća Valpovka ugostit će ekipu NEXE-a, utakmica počinje u 11 sati.

Prvenstvene utakmice 7. kola Prve hrvatske rukometne lige za igrače do 13 godina bit će odigrane danas u Županji . S početkom u 10 sati igrat će NEXE i Županja, a u 11 sati NEXE i Spačva Vinkovci.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit