Sportski vikend

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Prvenstvene utakmice 8. kola Treće hrvatske nogometne lige istok bit će odigrane danas i sutra. Nogometaši Vihora na svom će terenu u Jelisavcu danas s početkom u 16:30 ugostiti đakovačku Croatiu. Ekipa NAŠK-a sutra u isto vrijeme gostue u Čepinu.

U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi na rasporedu je 7. kolo. Velimirovačka Croatia sutra gostuje kod Radnika u Josipovcu, a nogometaši Đurđenovca danas na svom terenu dočekuju Slavonca iz Ladimirevaca. Ekipa FEŠK-a također danas gostuje u Donjem Miholjcu gdje će igrati protiv domaćeg Jedinstva. Sve utakmice počinju u 16:30.

Prvenstvene utakmice 8. kola ovog će vikenda biti odigrane i u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi – skupina Našice. Danas će igrati Sloga – Omladinac Niza, Lila – Zagorac 1852, Šipovac – Motičina i Slavonija Iskrica. Ostale utakmice bit će odigrane sutra, a sastaju se Željezničar – Vihor II, Mladost Stipanovci i Omladinac Vukojevci te Seljak i Zoljan. Početak je u 16:30 sati.

U Ligi Nogometnog središta Našice na redu je 7. prvenstveno kolo. Sutra će s početkom u 16:0 igrati Dinamo – Brezi, Lađanska – Lug, Polet – Martin, Mladost Breznica – Kapelna, Sveti Đurađ – Kućanci i Poganovci – Vuka.

Kuglači Đurđenovca danas će na svojoj kuglani u Đurđenovcu odigrati prvenstvenu utakmicu 3. kola Prve B hrvatske kuglačke lige sjever protiv ekipe Obrtnik Torbar.

tekst: D.Justić, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit